2022.09.01-től a webshop csak magánszemélyeket szolgál ki! 

Alapvetően a webáruházban a kosárba teszi a terméket, majd a kosár (jobb felső sarok) funkció lépéseit követve adhatja le rendelését. Erről én is és ön is kap egy visszaigazolást az e-mailjére. A készítéshez, a számlázáshoz és a szállításhoz szükséges adatokat kell megadnia. ( Bankkártyaadatait nem fogom megkapni, erről a biztonságos Barion ügyfélkapu gondoskodik.)

Telefonon nem veszek fel rendeléseket, de ha e-mailben megírja mit szeretne, a nevét, számlázási és szállítási adatait, a termék  linkjét, akkor e-mailen keresztül is leadhatja a megrendelését

(Kérem vegye figyelembe a legtöbb termékemnek elkészítési ideje van!)

Mindez a webshop vásárlási funkcióival egyszerűbb, könnyebb!

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

 

 


 

Kérdése van? Hívjon! +36305401894 (ha véletlen nem veszem fel, akkor épp festek. Kérem próbálja később)

Érdekességek a HEraPortékáról

A HEraPortéka alkotója

Hódi Era
Hódi Era
2021.06.23 21:48
A HEraPortéka alkotója

A bemutatkozást egy kedvenc idézettel kezdeném:

“Ha van mit adnod,

add jó szívvel át,

add a munkád, a csekély tapasztalásod,

s bár nem váltod meg véle a világot,

De szebbé teheted egy pillanatát…”

( Várnai Zseni )

Hódi Era textilműves vagyok.

 

1984-ben végeztem textil szakon a szegedi Tömörkény István Mûvészeti Szakközépiskolában. Azóta is foglalkozom rajzolással, festéssel, kézműves technikákkal, szövéssel, gyékényfonással, leginkább olyan technikákkal, amelyek textilre alkalmazhatók…

Köszönettel tartozom Szabó Judit textilművész tanárnőmnek, Zoltánfy István festőművész és Szalay Ferenc festőművész tanáraimnak akik a szakmai alapokat, művészet és a népművészet szeretetét tanították nekem.

Iskoláim után kicsit elkalandoztam az ékszerkészítés világa, de három gyermekem megszületése után visszataláltam az örök szerelemhez: a textilhez. Bár Szegeden nőttem fel és tanultam, tudatosan vidékre költöztünk a gyereknevelés okán. Ahogy cseperedtek a szabadidőmet az alkotás töltötte ki. A munkáimat Iparművészeti Lektorátussal zsűriztettem, eddig összesen 119 darabot.

Tagja vagyok a Textil Art Fiber Art (TAFA) nemzetközi textilművészeti csoportoknak. Ez azt követelte hogy on-line legyek elérhető, ezért kevésbé kísértem a figyelemmel a vásárok, kiállítások felületét.

Textilfestés, selyemfestés, nemezelés, horgolás, kötés és ezek ötvözéséből született kézműves munkával magam alkotta textil tárgyakat készítek. Kísérletező típus vagyok. A hagyományos textilműves technikákat alkalmazom de ezeket ötvözve alkotom a tárgyaim. Stílusban a bohém, színes, romantikus, misztikus forma és színvilág inspirál. Leginkább használati tárgyakat készítek, ruházati kiegészítőket, textil-gyöngy ékszereket, ruhákat, lakás dekorációs tárgyakat.

Az alkotás nekem egyben meditáció is, meghallani a belső hangot és abból a kezeim által alkotni valamit harmóniában a bensőmmel. Amiben mind ezt összességében megleltem az a nuno nemez technika, ebben benne a puha meleg gyapjú és a lágy ölelgetős selyem. Legújabb tárgyaim ezzel a technikával készülnek.

Minden darabom egyenként készül kézműves technikával. Feltöltődik a szerelmemmel és alázatommal az alkotás iránt, a tiszteletemmel a kézművesség iránt, szeretettemmel az anyag és a színek iránt. Ebből az összességből születik számodra egy kézzel fogható, ölelgetős, szívmelengető tárgy. Olyan ami megnyugtat, amire jó ránézni, ami harmóniában van veled ebben a rohanó, pörgő világban. Nagyon fontosnak tartom a környezetünk tiszteletét. Azt vallom olyan tárgyakat kell készítenünk és hordanunk amelyek egyedileg, személyre szabottan készülnek figyelembe véve az egyén igényeit, így hosszabb életű mívesebb tárgyaknak fontosabb szerepet adva a megjelenésünkben, mindezt figyelembe véve óvva környezetünket.

Az így készült tárgyakat szeretném megmutatni itt az oldalon!

Hódi Era

Blog az alkotóval